Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] offtank

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w lola od nie dawna słyszałem takie teksty ja buduj go pod offtanka ale co to znaczy za dobrą odpowieć oczywiście like :)

x

Opublikowano

dzięki wam macie po like ale możecie mi odpowiedziec na jedno pytanie czy jedna rozgrywka lola zabiera gigabajty z internetu bo mam 18gb do wykorzystania i jakoś tak mi saczeło durzo ściągać i niewiem moze to przez lola powiedzie ?

x

Opublikowano

Off tank-wytrzymałą postać mająca na celu przejęcie na siebie obrażeń,która posiada dość mocny attack damage

Tank- to samo co wyżej tylko bez mocnego attack damage

Opublikowano

Off tank jest to coś pomiędzy carry a full tankiem wszystkie postaci typu wukong / gp / lee / shyv / irelia / jayce / morde / xin / j4 ITP można wymieniac cały dzień. Teraz jeżeli chodzi o składanie itemów m.in. takie jak : aegis / warmog / tri / mallet / ga / MOMA - Ogólnie chodzi tutaj o zmieszanie dmg z dużą ilością resistów + HP. Jezeli chodzi o ap off tanka to zalezy jaka postać weźmy takiego morde - ryliai wota ga warmog abyssal czyni z niego potezne scierwo nie do zabicia

^^. Jest wiele innych opcji jezeli chodzi o offtanki bo aktualnie na off tanka można składać kazdego mele ad na topa.

Nie piszcie kogo nie wymieniłem a kogo nie bo jest to zbędne.

Chyba nic dodac nic ująć.

Myślę że warto przeczytac :P

=)

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Tego się nie da powiedzieć. Przy pobieraniu patcha pisze Ci ile zajmuje np. 200mb. 400mb. Czy 10mb. Wszystko zależy od patcha a to musisz zobaczyć sam. Jednak 18gb miesięcznie powinno Ci spokojnie starczyć na lola+ przeglądanie internetu. Chyba że pobierasz jakieś filmy,gry itd.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

acha dzięki właśnie o to chodzi że ja nic niepobieram gam w lola i dark orbit oczywiśćie niegram cały dziec a już drugi miesięc niestarcza mi giga a nic niepobieram gram w lola i dark orbit i chodz po niecie i to wszystko i czasami przez skypa gadam ale bez kamerki wiec chyba skype tyle nie ciągnie

x

Opublikowano

Wyłącz wszystko co związane z internetem i włącz menadżer zadań. W zakładce "sieć" sprawdź czy coś zżera Ci internet. Jeśli nie to znaczy że po prostu za dużo wykorzystujesz. Jeśli jednak jest jakiś ruch. Tzn że jednak jakaś aplikacja w tle wykorzystuje twój internet. (Bądź wirus)

mówie że nic nie pobieram ale dobra spoko a skype ile ciągnie tak około ?

Skype na pewno więcej niż lol podczas gdy grasz.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wyłącz wszystko co związane z internetem i włącz menadżer zadań. W zakładce "sieć" sprawdź czy coś zżera Ci internet. Jeśli nie to znaczy że po prostu za dużo wykorzystujesz.

dzięki zaraz sprawdze

x

Opublikowano

Offtank - Przywoływacz mający dużo Hp/armoru/AD

Tank - Przywoływacz mający dużo Hp/armoru/magic reg...

League of Legends - 1 Runda około 20-60 minut. = ok. 20-40 mb.

Mam internet też z limitem 4 GB na miesiąc, gdybym był jedynakiem by mi spokojnie starczało i zostawało po około

2GB, ale mój brat ogląda filmy na yt a 1 film na yt z 3 min filmu to kolo 50-200 mb.

dzięki zaraz sprawdze

Skype zabiera około 40-70 KB/s z kamerką czy bez.

30 min rozmowy to około 40-100 MB.

Jeśli chcesz z kimś rozmawiać zmniejszając pobieranie

używaj TS3 Lub Ventrilo, i mów znajomym aby ustawiali sobie mówienie na Hotkey (czyli dopiero mogą mówić jak klikną wybrany przycisk)

Wtedy nie pobiera ci cały czas jak na skype tylko wtedy gdy ktoś coś powie.

League Of Legends !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...